Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Δικό του και το μπάνερ!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σάρωσε στη Βαρκελώνη και το «κάδρο» ήταν έτοιμο για έκτο ευρωπαϊκό μπάνερ του Παναθηναϊκού που υψώθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ με το πρόσωπό του!

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ντόμινικ Γουίλκινς (1996), Ντέγιαν Μποντιρόγκα (2000), Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος μαζί με τον Ντάριλ Μίντλετον (2002), Φραγκίσκος Αλβέρτης (2007), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (2009) κι από σήμερα Δημήτρης Διαμαντίδης (2011)!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπειτα το βραβείο του MVP της φετινής Ευρωλίγκας, του MVP του Final Four, του καλύτερου αμυντικού της διοργάνωσης, τη συμπερίληψή του στην καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης, πήρε... σπίτι του και το μπάνερ! Το έκτο πήρε θέση στον ουρανό του ΟΑΚΑ κι η φιγούρα του 31χρονου γκαρντ να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας πήρε θέση δίπλα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ μπροστά σε περίπου 8.000, που αποθέωσαν τόσο τον «Μήτσο» όσο και την ομάδα γι' αυτό που πέτυχε για έκτη φορά στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης.

Κι ήδη στον Παναθηναϊκό «περιμένουν» το έβδομο...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...