Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Διάλογος - σοκ ανάμεσα σε Στρος Καν και καμαριέρα



Την ώρα που το πόρισμα για το DNA του Ντομινίκ Στρος Καν στα ρούχα της καμαριέρας επισήμως διαψευδόταν (αλλά δημοσιεύτηκε από πολλά μέσα), η καρέ-καρέ περιγραφή του βιασμού, την οποία έφερε στο φως αμερικανικό μέσο, προκαλεί σοκ...



...Σύμφωνα με τις στιχομυθίες που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο Ντομινίκ Στρος Καν ρωτούσε την καμαριέρα «δεν ξέρεις ποιος είμαι; δεν ξέρεις ποιος είμαι;» την ώρα που την έριχνε στο πάτωμα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον Στρος Καν γυμνό. Ενώ έκλεισε τα μάτια της με τα χέρια της -ως πιστή μουσουλμάνα- από ντροπή, όπως εξήγησε στην κατάθεσή της (αποσπάσματα της οποίας επικαλείται το αμερικανικό δίκτυο), αυτός επωφελήθηκε και άρχισε να της πιάνει το στήθος και να προσπαθεί να τη ρίξει στο πάτωμα. Αυτή για να του ξεφύγει του είπε ψέματα ότι ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ήταν στον διάδρομο, αλλά αυτό δεν τον πτόησε.

Στη συνέχεια τον παρακάλεσε να σταματήσει, γιατί θα κινδύνευε η δουλειά της. «Σε παρακαλώ, σταμάτα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου, δεν μπορώ να τη χάσω. Μην το κάνεις αυτό!» φέρεται να είπε η καμαριέρα στον Στρος Καν και αυτός της απάντησε: «Οχι, μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου». Κάποια στιγμή η γυναίκα, σύμφωνα με την κατάθεση που επικαλείται το Fox News, κατάφερε να του ξεφύγει, αλλά σκόνταψε πάνω σ’ ένα καλάθι εφημερίδων και έπεσε στο πάτωμα. Τότε ο Στρος Καν την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Την ίδια ώρα, μυστήριο επικρατεί σχετικά με το DNA του τέως επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο φέρεται να βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν έδωσε «καμία πληροφορία και κανένα αποτέλεσμα», την ώρα που δύο αμερικανικά μέσα και ένα γαλλικό δημοσίευσααν ότι βρέθηκε πράγματι σπέρμα του Στρος Καν.

Κι ενώ τα δεδομένα επιδεινώνουν την κατάσταση για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, δύσκολα προβλέπονται τα πράγματα και για την επικρατέστερη για τη διαδοχή του, Κριστίν Λαγκάρντ. Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών θα πληροφορηθεί στις 10 Ιουνίου αν θα διωχτεί δικαστικά στη χώρα της για ένα θέμα που στοιχειοθετεί, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, κατάχρηση εξουσίας.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...