Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA : "Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟ 2006"

Δήλωση-βόμβα έκανε πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος, σήμερα, ζει στην Τουρκία.
Ο Berkan Yashar, που έχει "ρίζες" από την Τσετσενία, δήλωσε στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, Channel One, πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια, πέντε χρόνια πριν και όχι από την έφοδο των αμερικανικών δυνάμεων!
"Ήξερα πολύ καλά τους Τσετσένους σωματοφύλακες του Μπιν Λάντεν", είπε, αρχικά.
"Ο Samy, ο Ayub και ο Mahmud, βρίσκονταν, μαζί του, μέχρι το τέλος. Θυμάμαι πολύ καλά την ημερομηνία αυτή, καθώς υπήρχαν τρία εξάρια, 26-6-2006.
Αυτοί οι τρεις άνδρες, καθώς και δύο μουσουλμάνοι, από το Λονδίνο, και δύο από τις ΗΠΑ, είδαν τον Μπιν Λάντεν νεκρό. Ηταν σοβαρά άρρωστος πριν το θάνατό του. Το δέρμα του άρχισε να ξεθωριάζει, όπως και τα οστά του. Οι τρεις Τσετσένοι έπλυναν το σώμα του πριν από την ταφή του".
Ο Yashar, είπε επίσης, ότι την παραμονή της 2

Μαΐου, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε ότι ο Μπιν Λάντεν εκτελέστηκε, οι Αμερικανοί βρήκαν μόνο τον τάφο του Μπιν Λάντεν, στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν και μετά ξεκίνησαν την επιχείρηση.


Σύμφωνα με τον Yashar, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις άρχισαν να κυνηγούν τους Τσετσένους φρουρούς του Μπιν Λάντεν, μετά το θάνατο του ηγέτη της Αλ-Κάιντα, κάτι που ανακοινώθηκε, για πρώτη φορά, σε συνέδριο, στην Ουάσιγκτον, τον Νοέμβριο του 2008.
Ο Berkan Yashar πιστεύει πως ο Samy θα μπορούσε να αποκαλύψει ποια είναι η ακριβής τοποθεσία ταφής του Μπιν Λάντεν.


Απαντώντας στην ερώτηση, γιατί αποφάσισε να μιλήσει σε ρωσικό κανάλι, ο Berkan Yashar, είπε ότι μετά από όλες τις πρόσφατες εξελίξεις φοβάται για τη ζωή του.

http://katohika.blogspot.com/2011/05/cia-2006.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...