Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Sex video της Jennifer Lopez στο διαδίκτυο;



Αναστατωμένη είναι η Jennifer Lopez, καθώς ένα παλιό sex video της βγαίνει στον αέρα. Τί δείχνει το sex video;


Ο Ojani Noa, ο πρώτος σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας, είναι έτοιμος να δώσει στην κυκλοφορία το sex video που είχαν γυρίσει οι δυο τους στο σπίτι τους. Το δικαστήριο μετά την πολύμηνη δίκη τελικά τον δικαίωσε.

Στο εν λόγω ροζ βίντεο, η Jennifer Lopez εμφανίζεται γυμνή και συμπεριφέρεται ελαφρώς «ανάρμοστα», όπως αναφέρεται στα έγγραφα που κατέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια στην προσπάθειά της να κρατήσει ιδιωτικό το υλικό.

«Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει υλικό 21 ωρών», υποστήριξε ο Noa, ο οποίος βρίσκει συνεχώς καινούρια ροζ βίντεο με την πρώην γυναίκα του, τα οποία ούτε θυμόταν ότι είχε.

Παρότι στην πραγματικότητα δεν φαίνεται πουθενά στις ταινίες ολοκληρωμένη σκηνή σεξ τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η δημοσίευσή τους θα είναι το ίδιο μεγάλα τόσο για τη Jennifer Lopez, όσο και για τον σύζυγό της Mark Anthony.

Το τελευταίο διάστημα, η καριέρα της τραγουδίστριας έχει αναθερμανθεί και η κυκλοφορία ενός τέτοιου video σίγουρα θα της δημιουργούσε πρόβλημα. Ο Noa κατάφερε να βρει ένα «παραθυράκι» στο νόμο, που τον απέτρεπε εδώ και πολλά χρόνια από τη δημοσιοποίηση του υλικού. Όπως και να έχει, σίγουρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου η Jennifer Lopez δεν χαρεί ιδιαιτέρως με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Διαβάστε ποια γνωστή κυρία της showbiz σε ροζ βίντεο-τσόντα και για ερωτικά όργια γνωστού Έλληνα παρουσιαστή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...