Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι: 15 ημέρες στο Σύνταγμα, νέο ραντεβού την Τετάρτη


Αγανακτισμένοι: 15 ημέρες στο Σύνταγμα, νέο ραντεβού την Τετάρτη



Δεκαπέντε ημέρες συμπληρώνονται σήμερα, Τετάρτη, από την πρώτη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος. Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα πολίτες όλων των ηλικιών, χωρίς κομματικές ταμπέλες, θα συγκεντρωθούν μπροστά από τη Βουλή για να καταγγείλουν τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για αποκλεισμό της Βουλής την ημέρα κατάθεσης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κάθε βράδυ, στη γενική συνέλευση της πλατείας Συντάγματος.

Το ψήφισμα της 5ης Ιουνίου, μετά την πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση, καλεί -μεταξύ άλλων- σε αποκλεισμό της Βουλής από την παραμονή της κατάθεσης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και προαναγγέλλει νέα μεγάλη κινητοποίηση για την Κυριακή, 12 Ιουνίου.

Στο Facebook, η σελίδα των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα έχει πάνω από 134.000 υποστηρικτές. Η ροή των μηνυμάτων υπέρ της συνέχισης των συγκεντρώσεων και κατά της κυβερνητικής πολιτικής είναι συνεχής.

«Ας θυσιάσουμε τον καφέ μας, ας θυσιάσουμε την ξεκούραση και ας πάμε όλοι μαζί Σύνταγμα, να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν» γράφει η Ε.Β.

«Μην απογοητεύεστε και μην εγκαταλείπετε αυτό που ξεκίνησε... Θέλει υπομονή και επιμονή... κάτι θα γίνει στο τέλος!» λέει η Τ.Π.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...