Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Με μηχανή την έκανε η υφυπουργός Άννα Νταλάρα έπειτα από επεισόδια σε συγκέντρωση


  Πυκνώνουν τα περιστατικά αποδοκιμασίας πολιτών σε βάρος μελών της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά στη δύσκολη αυτή θέση βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, η οποία αποδοκιμάστηκε από 100 περίπου άτομα, την ώρα που έφθανε σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου.



Οι συγκεντρωμένοι ενημερώθηκαν για την ομιλία της υφυπουργού μέσω facebook και κατέφθασαν φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας αυγά και μπουκάλια με νερό, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός των ΜΑΤ από πέτρα και ένας από τους διαδηλωτές.


Η κ. Νταλάρα, μιλώντας στο Ράδιο 9, είπε ότι δεν την φοβίζουν οι επιθέσεις και απέφυγε να πει σε σχετική ερώτηση αν η επίθεση ήταν ενορχηστρωμένη από συγκεκριμένο πολιτικό φορέα.


"Φώναζαν οι περισσότεροι, 2-3 επιτέθηκαν δυστυχώς και είχαμε τραυματισμό μιας νέας αστυνομικού και πέταξαν και ορισμένα αντικείμενα μέσα στο χώρο που μιλάγαμε. Δεν διαχειρίζομαι ούτε μέτρα, ούτε μεσοπρόθεσμα δάνεια. Και είναι θέμα μόνο προσωπικής μου κρίσης και ευθύνης εάν είναι χρήσιμο και απαραίτητο αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσω ορισμένα πράγματα, όπως λέω ευθέως ότι είναι χρήσιμο και απαραίτητο να βγαίνουν οι πολίτες στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν", είπε η υφυπουργός Εργασίας.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε την επίθεση και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πίσω από τις αντισυγκεντρώσεις. "Δεν θα δεχθούμε να πάμε στην εποχή των Γκοτζαμάνηδων. Και αν τότε ήταν η ακροδεξιά, σήμερα είναι κάποιοι που θεωρούν ότι μπορούν να είναι προοδευτικοί ή αριστεροί. Στόχο έχουν να βγουν από την πολιτική τους ανυπαρξία, με ύβρεις και προς το πρόσωπό μου. Το να γίνεται μια αντισυγκέντρωση είναι το ίδιο αισχρό και απαράδεκτο με το να υπάρχουν ύβρεις από τον κ. Τσίπρα προς τον κ. Παπανδρέου που τον χαρακτήρισε Πινοσέτ ή από τον κ. Σκουρλέτη, που με αποκάλεσε ναζί και βασανιστή της χούντας και αξιοθρήνητο", είπε χαρακτηριστικά.


"Το νέο παραλήρημα του κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται στη γνωστή στρατηγική εκ μέρους της κυβέρνησης που σαν σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα ηθικό και πολιτικό ανάχωμα ανάμεσα στη ριζοσπαστική Αριστερά και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που το εγκαταλείπει λόγω της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου", ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.

megatv
pinnokio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...