Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιος ποδοσφαιριστής τα είχε με την έγκυο γυναίκα του αδελφού του?


Ούτε να είχε βάλει στόχο, να “διαλύσει” την εικόνα που τόσα χρόνια έχτιζε, ως καλός σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής της
 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι αποκαλύψεις για εξωσυζυγικές σχέσεις του, διαδέχονται η μία την άλλη...


Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Γκιγκς φέρεται να διατηρούσε 8ετή παράλληλη εξωσυζυγική σχέση με την 28χρονη γυναίκα του αδελφού του, Νατάσα, την οποία γνώρισε ένα μόλις βράδυ πριν το σύζυγό της. Δημοσιεύματα του βρετανικού Κυριακάτικου Τύπου θέλουν το διάσημο ποδοσφαιριστή, να πέρασε μάλιστα το βράδυ της 9ης Απριλίου του 2011 μαζί της, ενώ εκείνος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά κι εκείνη είναι η κα “Ρόντρι Γκιγκς” και μητέρα ενός παιδιού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “News Of The World” μάλιστα, ο Γκιγκς συναντιόταν με τη Νατάσα, πίσω απο την πλάτη της μέχρι πρότινος ανυποψίαστης συζύγου του, Στέισι, ενώ εκείνη ήταν έγκυος!
Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής γνώρισε τη Νατάσα, το 2003, όταν εκείνη ήταν ακόμη ελεύθερη κι εκείνος αρραβωνιασμένος με τη σύζυγό του, σε ένα μπαρ.
Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον της Νατάσα, την κέρασε ποτό και της κράτησε συντροφιά, προτού ζητήσει το τηλέφωνό της, ώστε την επόμενη μέρα, να ξανασυναντηθούν σε ξενοδοχείο, όπου γνώρισε και το σύζυγό της.
http://volostv.blogspot.com/2011/06/blog-post_1152.html

Διαβάστε περισσότερα: http://stoklari.blogspot.com/2011/06/blog-post_4089.html#ixzz1OgZssOe8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...