Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Και κλάααμα ο Λεμπρόν


ΔΕΙΤΕ: Η νέα υπερπαραγωγή μετά την «τάπα» από τον Ντιρκ

Το έχουν βαφτίσει «βασιλιά» χωρίς να έχει δικαιολογήσει ποτέ τον τίτλο του. Ο Λεμπρόν Τζέιμς που με το που έκανε την εμφάνιση του στο NBA προωθήθηκε ως ο νέος απόλυτος super star συνεχίζει να τρώει τη μία... τάπα μετά την άλλη. Το όνειρο του να γίνει κάτι σαν νέος... Μάικλ Τζόρνταν συνεχώς έχει άσχημο ξύπνημα μιας και τα τελευταία χρόνια βλέπει τους... μη βασιλιάδες Κόμπι Μπράιαντ, Κέβιν Γκαρνέτ και εσχάτως τον Ντιρκ Νοβίτσκι να φοράνε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του NBA που τόσο επιθυμεί.

Μάλιστα το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στο Μαϊάμι για να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής αρνούμενος  την πρόταση των Σικάγο Μπουλς και τις πιέσεις των οπαδών που τον έβλεπαν σαν τον διάδοχο του Air Jordan.

Κι εκεί που ο 26χρονος έτριβε... τα δάχτυλα του για να φορέσει το δαχτυλίδι (το Μαϊάμι είχε το πλεονέκτιμα έδρας στους τελικούς κόντρα στο Ντάλας), ήρθε ο λευκός Γερμανός να του κάνει μαύρη τη ζωή...

Και φυσικά δεν μπόρεσαν να λείψουν οι σατιρικές εκδοχές της υπόθεσης, όπως η ακόλουθη εικόνα..http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/186086/kai-klaaama-o-lebron/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...