Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τέλος ο Σισέ από τον Παναθηναϊκό



Τίτλοι τέλους πέφτουν, όπως όλα δείχνουν, στη σχέση του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό.


Σύμφωνα με το site prasinanea, o Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Αθήνα χθες το απόγευμα, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του μεγάλου αποχαιρετιστήριου πάρτι που οργανώνει.

Ο Γάλλος επιθετικός ετοιμάζεται να δώσει την τελευταία του παράσταση μπροστά στο ελληνικό κοινό του, αυτή τη φορά όχι σκοράροντας, αλλά παραθέτοντας ένα μεγάλο πάρτι, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους εν Ελλάδι φίλους του.
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβει φυσικά ο ίδιος, παρέα με τον φίλο του και ράπερ Kyu και το συγκρότημα Underdogs, που έχουν σχηματίσει.
Ο Σισέ συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διοργάνωση του event και έβαλε τις δικές του πινελιές σε αυτό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ταξίδι του είχε αποκλειστικά ως σκοπό την παρακολούθηση των προετοιμασιών, καθώς σήμερα (Σάββατο) το μεσημέρι, αναχώρησε και πάλι για το Μόντε Κάρλο.
Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα www.prasinanea.gr, ο νέος σταθμός του 30χρονου άσου θα είναι η Ιταλία, με πιθανότερους προορισμούς τη Γιουβέντους ή τη Λάτσιο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού ανέπτυξε μια αμφίδρομη και πρωτοφανή σχέση λατρείας με τους φίλους του Παναθηναϊκού, και όχι μόνο, και η αποχώρησή του θα σκορπίσει την απογοήτευση στους οπαδούς της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, ο Τζιμπρίλ θα ανακοινώσει την απόφασή του το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...