Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Top 10: Τα πιο σέξι αθλητικά οπίσθια




Οι αθλήτριες δεν μας εντυπωσιάζουν μόνο με τις επιδόσεις, αλλά και με τα καλλίγραμμα σώματά τους. Ποιες όμως έχουν τους πιο καλογυμνασμένους γλουτούς; Δες την δεκάδα που σου ετοιμάσαμε...






Aρ. 10 : Ελένα Ισινμπάγιεβα

Η «τσαρίνα των αιθέρων», όπως την χαρακτηρίζουν την Ελένα Ισινμπάγεβα, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιδόσεις της, τις χάρες της αλλά και τα κάλλη της. Το 2005 έγινε η πρώτη αθλήτρια του επί κοντώ που κατάφερε να καταρρίψει το φράγμα των 5 μέτρων. Το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, πέτυχε άλμα 5,05 μ. και κατέρριψε ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ, κερδίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ψηφίστηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς 2009 από την Διεθνή Ένωση Αθλητικών Συντακτών.


Aρ. 9 : Νάταλι Γκούλμπις

Η Αμερικανίδα τενίστρια με τις λετονικές ρίζες αναδείχθηκε στην πιο σέξι αθλήτρια το 2008. Οι σκληρές προπονήσεις της την έχουν κάνει να έχει και τους πιο τέλειους γλουτούς, όπως ήταν αναμενόμενο. Το εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη είναι πως δεν έχει γίνει διάσημη για τις επιδόσεις της στα γήπεδα αλλα για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει για λογαριασμό ημερολογίων, γεγονός που έπαιξε άλλωστε σημαντικό ρόλο στο να "κλείσει" το 2007 με συνολικές απολαβές 2,3 εκ.ευρώ!


Aρ. 8 : Σερένα Ουίλιαμς

Η Αφροαμερικανίδα αθλήτρια του τένις είναι νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης από το 2009 στις γυναίκες και έχει κατακτήσει συνολικά 25 τίτλους Γκραν Σλαμ, 12 στο απλό, 11 στο διπλό μαζί με την αδερφή της, 2 στο διπλό μικτό και 2 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο διπλό γυναικών. Αυτό όμως που κερδίζει τα βλέμματα εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματά της εντός γηποέδου, είναι και τα ζουμερά οπίσθιά της. Δεν συμφωνείτε;

Aρ. 7 : Μαρία Τσιαρτσιάνη

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη έχει καταφέρει να κερδίσει την 2η θέση σε Τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volleyball στην Πορτογαλία, 3η θέση σε Τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volleyball στην Ινδονησία, δυο φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος και να αγωνιστεί σε 9 τελικούς Master κατακτώντας τους 5. Όλες οι προηγούμενες διακρίσεις της ήταν με συμπαίκτρια την Θάλεια Κουτρουμανίδου. Μετά την αποχώρηση της Βάσως Καραντάσσιου από την ενεργό δράση η Βίκυ Αρβανίτη επέλεξε τη Μαρία ως παρτενέρ της στην εθνική ομάδα.


Aρ. 6 : Μαρία Σαραπόβα

Παρά τις οικονομικές δυσχέρειες της οικογένειας, η Μαρία Σαραπόβα δεν έλαβε ένα συμβατικό δώρο σε ηλικία 4 ετών. Η ρακέτα που της πρόσφεραν έγινε προέκταση του χεριού της, μέχρι να την αφήσει(;) γιατί πλέον ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Η 23χρονη Ρωσίδα διδάχθηκε τα πρώτα μυστικά από τη σπουδαία Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, προτού μεταναστεύσει στη Φλόριντα και την περίφημη ακαδημία Nick Bollettieri. Ο πατέρας της έπλενε πιάτα για να πληρώσει το δάνειο των διδάκτρων και η μητέρα της έλαβε δύο χρόνια μετά βίζα για τις Η.Π.Α.. Όμως πλέον την καμαρώνουν περισσότερο στις πασαρέλες, αφού μετά το Wimbledon του 2004, το Αμερικανικό Όπεν το 2006 και το αντίστοιχο της Μελβούρνης το 2008, χτύπησε στον ώμο και κυριάρχησε στις… φωτογραφήσεις, έχοντας πέρυσι 26εκατ.δολ. κέρδη από χορηγούς και υπογράφοντας τον Γενάρη του 2010 8ετές συμβόλαιο με την Nike έναντι 70εκατ.!!! Ενώ φωτογραφήθηκε πρόπερσι για το φημισμένο τεύχος του Sports Illustrated με μαγιό.


Aρ. 5 : Καρολίνα Σαλγκάδο

Είναι δυνατόν να κάνουμε αφιέρωμα στα πιο hot οπίσθια του αθλητισμού και να μην έχουμε μια Βραζιλιάνα; Γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε την βολεϋμπολίστρια Καρολίνα Σαλγκάδο που έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με το ελληνικό δίδυμο του beach volley. Η Καρολίνα κρατά την παράδοση της οικογένειας, που και η μητέρα της αλλά και η γιαγιά της είχαν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Επόμενος στόχος της το χρυσό μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς.


Aρ. 4 : Άνα Ιβάνοβιτς

Παράλληλα με το τένις, η Άνα Ιβάνοβιτς συνεχίζει τις σπουδές στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μονάχα που καλή η θεωρία των μαθημάτων, αλλά η 23χρονη Σέρβα έχει κλίση στην πρακτική και είναι εκατομμυριούχος προτού καν πάρει το πτυχίο της. Η Ιβάνοβιτς έφτασε ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης το 2008, κατακτώντας την ίδια χρονιά το Rolland Garros. Όμως, παρά την πτώση της στο Νο45, παραμένει στην κορυφή στις περισσότερες λίστες για την πιο σέξι τενίστρια του κόσμου! Εκτός των κερδών της από το άθλημα, άλλαξε εταιρεία αθλητικών ειδών (από τη Nike στην Adidas) το 2006 και πέρυσι φωτογραφήθηκε με μαγιό για το σχετικό τεύχος του περιοδικού Sports Illustrated Φέτος αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα «άπλυτα» του γυναικείου τένις, μιλώντας για λυκοφιλίες και τεράστιο ανταγωνισμό για τον… καθρέφτη που θα ονομάσει την ωραιότερη και θα χαρίσει δόξα και πρωτοσέλιδα μόδας.


Aρ. 3 : Λερίν Φράνκο

Η Λερίν Φράνκο είναι η πιο καυτή ακοντίστρια, ίσως και η πιο sexy αθλήτρια αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Γεννημένη στη Παραγουάη την 1η Μαρτίου του 1982, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τον πρωταθλητισμό και συγκεκριμένα με το ακόντιο, όπου απέσπασε πολλές διακρίσεις σε αγώνες. Ένα τέτοιο όμως κορμί δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Η 28χρονη Φράνκο ήταν δεύτερη για τα καλλιστεία της Παραγουάης το 2006 και συμμετείχε στο παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Μπικίνι. Δεν αμφιβάλουμε καθόλου... Αν και οι επιδόσεις της στο ακόντιο χρειάζονται βελτίωση, ανυπομονούμε να την δούμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012...


Aρ. 2 : Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Μέσα σε τρία μόλις χρόνια (2003) κατάφερε να σημειώσει την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ένα ατύχημα όμως της στέρησε την συμμετοχή. Το 2007 επανήλθε στη ενεργό δράση και κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου απολαμβάνουμε το καλλίγραμμο σώμα και ιδιαίτερα τους τέλειους γλουτούς της!


Aρ. 1 : Αμάντα Μπίαρντ

Το όνομά της Καλιφορνέζας καλλονής ίσως και να σας λέει κάτι. Αν προσέξετε όμως περισσότερο την φωτογραφία της τότε μπορεί να καταλάβετε για ποια μιλάμε. Η Αμερικανίδα σε τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1996-2000-2004-2008) έχει κατακτήσει επτά μετάλλια, αλλά μάλλον τη θυμάστε καλύτερα από τις συχνές γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίσεις της! Σε κάθε ευκαιρία είτε προτάσσει τα στήθη της είτε γυρίζει την πλάτη για να δείξει τους άψογους γλουτούς της. Γι' αυτό και κατέχει επάξια την πρώτη θεσή αυτού του τοπ 10!

menslounge.gr

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Top 10: Τα πιο σέξι αθλητικά οπίσθια
http://himaira.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...