Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Έθαψε ζωντανή τη γυναίκα του στο δάσος, γιατί την βαρέθηκε!


thapsimo
Το αγόρι που βλέπεις στη φωτογραφία, πάνω βαρέθηκε τη μητέρα του παιδιού του!! και αποφάσισε να την θάψει ζωντανή στο δάσος!


Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι στο γυμναστήριο έβλεπε ωραιότερες γυναίκες από την αρραβωνιαστικιά του.

 Η 27χρονη Μισελίνα Λεβαντόφσκα είχε σχέση εδώ και δυο χρόνια με τον κατά δύο χρόνια νεότερό της Μάρτσιν Κάσπρζακ. Είχε μαζί του και ένα παιδί, μαζί με το οποίο ζούσαν κάπου στο Χάντερσφιλτ, νοτιοδυτικά του Λιντς στη Βρετανία.
dasos
Η κοπέλα περιέγραψε στην αστυνομια την φρικιαστική εμπειρία της αλλά και πως κατάφερε να "ξεθαφτεί" με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της!

Ο Μάρτσιν ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τη σύζυγο, καθώς δεν του άρεσε πλέον. Οπως είχε εξομολογηθεί στο φιλαράκι του, τον 18χρονο Πάτρικ Μπόρις, η Μισελίνα δεν συγκρινόταν με τα κορίτσια που έβλεπε στο γυμναστήριο.

Ετσι, προτιμούσε να βγαίνει μόνος του και για ώρες, πολλές φορές να μένει και έξω όλο το βράδυ. Τελικά, άρχισε να συζητάει ανοιχτά την πιθανότητα να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Μέχρι και στο Facebook άλλαξε το προφίλ του ώστε να φαίνεται εργένης. Επειδή όμως η ψηφιακή αλλαγή δεν φέρνει μόνη της αποτέλεσμα, προχώρησε και σε «τελικές λύσεις» για την μητέρα του παιδιού του.
 
              Πως σχεδιάσε την φρικιαστική πράξη του
Πήρε λοιπόν ένα τίζερ (όπλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να παραλύει το θύμα) και χτύπησε με αυτό την Μισελίνα, έχοντας για βοηθό τον Πάτρικ. Αν και το αποτέλεσμα ήταν σχετικά απογοητευτικό. Ο δράστης είπε με ένα απαθές βλέμμα: «Είναι δίκαιο να πούμε ότι το όπλο δεν είχε το διαφημιζόμενο αποτέλεσμα. Η Μισελίνα δεν παρέλυσε»

Όμως δεν το έβαλε κάτω.

Την τοποθέτησαν μέσα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο από κεντρική μονάδα υπολογιστή, δεμένη και φιμωμένη, το οποίο στη συνέχεια σφράγισαν με ταινία. Επέδειξαν ωστόσο και ανθρωπιστικά αισθήματα, καθώς άνοιξαν και δύο τρύπες...

Οπως ανέφερε ο εισαγγελέας, «αυτός και ο φίλος του την φυλάκισαν στο κιβώτιο, την μετέφεραν οδικώς σε μία δασώδη περιοχή στην οποία είναι απίθανο να την έβρισκε κάποιος και εκεί έσκαψαν ένα ρηχό λάκο και την έθαψαν ζωντανή ... την έβαλαν με το κουτί στην τρύπα και έριξαν από πάνω και στα πλάγια χώμα. Μάλιστα,βρήκαν και ένα μεγάλο κλαδί που ζύγιζε περίπου 40 κιλά και με αυτό σκέπασαν το λάκο κατά μήκος».

Η Μισελίνα ωστόσο, που δεν ήταν αναίσθητη όλο αυτό το διάστημα, κατάφερε να απελευθερώσει τα άκρα της μέσα στο κουτί και τελικά να βγει από αυτό και από τα χώματα που την σκέπαζαν.

Στη συνέχεια περπάτησε μέχρι που συνάντησε τον επαρχιακό δρόμο και την περισυνέλεξε σε κακή κατάσταση το πρώτο περαστικό αυτοκίνητο.

Ευτυχώς η κοπέλα μέσα στην ατυχία της...στάθηκε τυχερή!!


Πηγή tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...