Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το μπλουζάκι-τιράντες της Nabilla Benattia

newsbeast.gr
Την πρόκληση στο αίμα της έχει η Nabilla Benattia.

Η γαλλίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της γαλλικής τηλεόρασης με μπλουζάκι που θύμιζε τιράντες, το οποίο άφηνε ακάλυπτο όλο σχεδόν το στήθος της.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν «χαρά των πλαστικών χειρουργών» καθώς εκτός από αυξητική στήθους έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις.

Η Benattia γεννήθηκε το 1992 στη Γενεύη της Ελβετίας από Αλγερινό πατέρα και Ιταλίδα μητέρα και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 χρόνια της.









read more " Το μπλουζάκι-τιράντες της Nabilla Benattia"

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σάλο προκαλεί το βίντεο με τη φοιτήτρια που γδuθηκε μέσα στην τάξη! [ ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ ]

Σάλο προκαλεί ένα βίντεο στο YouTube με μια μαθήτρια που άρχισε να γδuνεται μέσα στην τάξη, την ώρα μάλιστα του μαθήματος!


Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, ο καθηγητής ήταν μέσα στην τάξη την ώρα του περιστατικού!

Ήδη πολλοί ζητούν να κατέβει το βίντεο από την ιστοσελίδα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/u-18.html
read more "Σάλο προκαλεί το βίντεο με τη φοιτήτρια που γδuθηκε μέσα στην τάξη! [ ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ ] "

Φωτογραφία-σοκ: Γυναίκα κλωτσάει κοριτσάκι που παίζει ακορντεόν


Σάλο έχει προκαλέσει φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Μία γυναίκα κλωτσάει ένα μικρό κοριτσάκι που παίζει ακορντεόν.

Το πρωτοφανές αυτό επεισόδιο που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη σημειώθηκε τη Δευτέρα στον πεζόδρομο μπροστά από την Ακρόπολη και μάλιστα μπροστά στα μάτια διερχόμενων τουριστών.

Η γυναίκα είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος της περιοχής και φαίνεται να ενοχλήθηκε από την παρουσία της μικρής Ρομά.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Δημήτρης Μεσίνης για λογαριασμού του πρακτορείου Associated Press

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/09/blog-post_9870.html#ixzz2fBiM1ngF
read more "Φωτογραφία-σοκ: Γυναίκα κλωτσάει κοριτσάκι που παίζει ακορντεόν"

Οι αυτοδημιούργητοι έλληνες κροίσοι του Forbes


Οι ομογενείς που διαπρέπουν στους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς!

Ο Σεπτέμβριος έφερε στις βαλίτσες του την ανανεωμένη λίστα του έγκριτου περιοδικού Forbes με τους 400 πλουσιότερους επιχειρηματίες της Αμερικής, στην οποία φιγουράρουν και 6 έλληνες ομογενείς.

Την ώρα λοιπόν που ο Bill Gates διατηρεί την πρωτιά στους αμερικανούς επιχειρηματίες για 20ή συναπτή χρονιά(!) με περιουσία 72 δισ. δολαρίων (ανακτώντας και πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου), με τον Warren Buffet να ακολουθεί στη δεύτερη θέση προσθέτοντας φέτος άλλα 12,5 δισ. δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, και οι ελληνικής καταγωγής αμερικανοί μεγιστάνες δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα φέτος.

Έξι λοιπόν ομογενείς στη λίστα του Forbes με τους 400 εκλεκτούς της Αμερικής, όλοι τους αυτοδημιούργητοι και σκληρά εργαζόμενοι στη ζωή τους...

John Paul DeJoria - 110η θέση



O 69χρονος κροίσος των προϊόντων περιποίησης μαλλιών και της τεκίλα, με έδρα το Όστιν του Τέξας, σκαρφάλωσε στην 110η θέση της σχετικής λίστας των 400 πλουσιότερων Αμερικανών τον Σεπτέμβριο του 2013. Με περιουσία 4 δισ. δολαρίων, ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας είναι ο πλουσιότερος αμερικανός πολίτης ελληνικής καταγωγής (από την πλευρά της μητέρας του), παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Η επιχειρηματική του περιπέτεια ξεκίνησε το 1980, όταν και ίδρυσε τη φίρμα με προϊόντα φροντίδας μαλλιών John Paul Mitchell Systems, πριν επεκτείνει λίγο αργότερα τη δράση του και στον χώρο της ποτοποιίας, μέσω του αποστακτηρίου Patron Spirits, κίνηση που έκανε μάλιστα από καθαρό χόμπι! Το χόμπι ωστόσο απέδωσε αναπάντεχα και πλέον η φίρμα πουλά περισσότερα από 2 εκατομμύρια κιβώτια τον χρόνο...

John Catsimatidis - 161η θέση




Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για δήμαρχος της Νέας Υόρκης, παρά το γεγονός ότι χρηματοδότησε μόνος του την όλη προεκλογική εκστρατεία (που του στοίχισε κάτι λιγότερο από 4 εκατ. δολάρια), ο Catsimatidis έχει ωστόσο έναν πακτωλό χρημάτων για να παρηγορείται: 3,1 δισ. δολάρια, για να είμαστε ακριβείς! Ο 65χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής, που εγκατέλειψε τις σπουδές του πριν πάρει πτυχίο, δραστηριοποιείται στον τομέα των πετρελαιοειδών, της κτηματομεσιτικής, την ίδια στιγμή που είναι ιδιοκτήτης της νεοϋρκέζικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes. Ο έλληνας μεγιστάνας είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Γιος ελλήνων μεταναστών, κατάφερε να μετατρέψει το συνοικιακό μπακάλικο των γονιών του στην αυτοκρατορία Red Apple Group, η οποία ελέγχει όχι μόνο τα σούπερ μάρκετ Gristedes αλλά και τεράστιες εκτάσεις σε real estate. Όσο για τις επενδύσεις του στην ενέργεια, περιλαμβάνουν εκατοντάδες βενζινάδικα αλλά και το διυλιστήριο United Refining Company της Πενσιλβάνια, που είναι και το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, με την καθαρή του αξία να εκτιμάται στα 1,8 δισ. δολάρια...

Jim Davis - 161η θέση




Οι πωλήσεις των αθλητικών παπουτσιών της New Balance εκτοξεύτηκαν το 2012 στα 2,39 δισ. δολάρια (σημειώνοντας αύξηση 17%), στέλνοντας τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της στην κορυφή: η περιουσία του Jim Davis αυξήθηκε κατά 1 δισ. δολάρια μέσα σε έναν χρόνο, αγγίζοντας το αστρονομικό νούμερο των 3,1 δισ. δολαρίων! Ο αυτοδημιούργητος Αμερικανός ελληνικής καταγωγής κάνει μάλιστα τη διαφορά στο επιχειρηματικό πεδίο, επιμένοντας να κατασκευάζει τα αθλητικά του στις ΗΠΑ, με τη New Balance να είναι πλέον η μόνη κορυφαία εταιρία αθλητικών ειδών που επιμένει αμερικανικά. Τον Ιούλιο μάλιστα του 2013 οι μπουλντόζες ξεκίνησαν δουλειά στο New Balance Boston Landing, το νέο επενδυτικό πλάνο του Davis των 500 εκατ. δολαρίων, που περιλαμβάνει γραφεία, ξενοδοχείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονο σταθμό τρένων, αλλά και το νέο στρατηγείο φυσικά της New Balance. Ο 70χρονος κροίσος, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, αγόρασε τη New Balance το 1972 και στα επόμενα 40 χρόνια θα την έφτανε στην κορυφή, έχοντας πάντα στο επιχειρηματικό του πλευρό τη σύζυγό του, Anne Davis, που υπηρετεί τον όμιλο από τη θέση του αντιπροέδρου. Πέρα από τον κολοσσό των αθλητικών ειδών, ο Davis δραστηριοποιείται και στο real estate...

George Argyros - 260η θέση




Ο καλιφορνέζος επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής έκανε την περιουσία του στο real estate ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Arnel & Affiliates, η οποία διαχειρίζεται 5.500 διαμερίσματα και τεράστιες εκτάσεις εμπορικής γης στο Σαν Ντιέγκο και το Λος Άντζελες. Ο George Argyros, που υπηρέτησε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ισπανία (κατά τη διακυβέρνηση Μπους), συμμετέχει στην επενδυτική εταιρεία ιδιωτικού κεφαλαίου Westar Capital, την ίδια στιγμή που είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της φίρμας λογισμικού DST Systems. Η πετυχημένη χρηματιστηριακή πορεία της DST το 2012 είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο ποσοστό της κατά 200 εκατ. δολάρια αύξησης της προσωπικής του περιουσίας μέσα στη χρονιά, η οποία ανέρχεται πλέον στα 2,1 δισ. δολάρια. Ο 76χρονος αυτοδημιούργητος μεγιστάνας είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών, ενώ μέσω του φιλανθρωπικού σωματείου του Argyros Foundation χαρίζει τεράστια ποσά τον χρόνο σε αγαθοεργίες. Το 2011, για παράδειγμα, δώρισε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια 5 εκατ. δολάρια...

Michael Jaharis - 273η θέση




Ο 85χρονος κροίσος των φαρμακευτικών ξεκίνησε την καριέρα του το 1972 ως επενδυτής, αποκτώντας τελικά τον έλεγχο της Key Pharmaceuticals από κοινού με τον Philip Frost, ο οποίος περιλαμβάνεται επίσης στον δείκτη Forbes 400. Ο Jaharis ήταν στο τιμόνι της φίρμας ως διευθύνων σύμβουλος μέχρι και το 1986, όταν η εταιρία συγχωνεύτηκε με τη Schering-Plough έναντι 836 εκατ. δολαρίων. Και βέβαια ίδρυσε την Kos Pharmaceuticals το 1988, την οποία πούλησε στην Abbott Labs το 2006 για 4,2 δισ. δολάρια. Τον Ιούνιο του 2013, η Pearl Therapeutics, στην οποία το επενδυτικό κεφάλαιο του αυτοδημιούργητου κροίσου (Vatera Healthcare Partners) κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών, πουλήθηκε στην AstraZeneca για 560 εκατ. δολάρια. Οι δουλειές πάνε πολύ καλά λοιπόν για τον παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών επιχειρηματία, που βλέπει πλέον την περιουσία του να ανέρχεται στα 2 δισ. δολάρια. Ο Jaharis είναι γνωστός φιλάνθρωπος και μέσω του φιλανθρωπικού σωματείου Jaharis Family Foundation συμβάλλει σε αναρίθμητες αγαθοεργίες. Τον Ιούνιο μάλιστα του 2013 το ίδρυμα ανακοίνωσε την προσφορά 2 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση της φτώχειας στην Ελλάδα...

C. Dean Metropoulos - 386η θέση




Όταν μετανάστευε σε ηλικία 10 ετών με την οικογένειά του από την Ελλάδα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ο Metropoulos δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να φανταστεί ότι στα 67 του χρόνια η περιουσία του θα άγγιζε τα 1,3 δισ. δολάρια! Κι όμως, ο αυτοδημιούργητος επενδυτής της Metropoulos & Co έκανε τις κατάλληλες επενδυτικές κινήσεις, αναβιώνοντας μια σειρά από προϊόντα που εξαφανίζονταν από τα αμερικανικά ράφια. Δεν δίστασε, για παράδειγμα, να πληρώσει πρόσφατα 410 εκατ. δολάρια για να εξαγοράσει μέρος της χρεοκοπημένης Hostess ώστε να επιστρέψουν στην αγορά τα περίφημα Twinkies, έπειτα από 9 μήνες απουσίας! Το ίδιο έκανε και το 2011, δαπανώντας 250 εκατ. δολάρια για την Pabst Brewing Co, τη μεγαλύτερη ιδιωτική ζυθοποιία της Βόρειας Αμερικής. Στην πορεία των ετών, ο παντρεμένος Metropoulos και πατέρας δύο παιδιών αναβίωσε ή ανανέωσε μια σειρά ακόμα από προϊόντα, όπως τα Chef Boyardee, το μαγειρικό σπρέι Pam, τον τόνο Bumble Bee, τη σαμπάνια Perrier-Jouët κ.ά. 
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/583609/oi-autodimiourgitoi-ellines-kroisoi-tou-forbes/
read more " Οι αυτοδημιούργητοι έλληνες κροίσοι του Forbes"

Τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην έκθεση Φρανκφούρτης


Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της έκθεσης

Σε κάθε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου τα μοντέλα που κάνουν επίσημη πρεμιέρα ξεπερνούν τα 100. Ανάμεσά τους και κάποια που εντυπωσιάζουν, που ξεχωρίζουν είτε με τη σχεδίασή τους, είτε με τη δύναμή τους, είτε με τις ιδιαίτερες ικανότητες.

Συνήθως είναι concepts, ή supercar ορισμένης παραγωγής. Δείτε έξι από αυτά...

Brabus B63S 6x6



Το 6x6 της Mercedes-Benz έφτασε τους 700 ίππους χάρη στη φροντίδα της Brabus

Hamann Nervudo Lamborghini Aventador



Κάτω από το εντυπωσιακό πορτοκαλί κρύβεται μπόλικο ανθρακόνημα και 760 ίπποι

Citroen C-Elysee WTCC



Το «όπλο» του Loeb για το WΤCC, με 1.600άρη κινητήρα 380 ίππων

Audi Nanuk Quattro Concept



Κάτι σαν υπερυψωμένο R8, με 0-100 km/h σε 3,8΄΄ και 305 km/h τελικής ταχύτητας

Porsche 918 Spyder



Το supercar της Porsche είναι υβριδικό: 0-100 km/h σε 2,8 sec και μέση κατανάλωση 3,3 lt/100 km!

Bugatti Veyron - Jean Bugatti



Ειδική έκδοση - φόρος τιμής στο Jean Bugatti, γιο του ιδρυτή της μάρκας. Θα κατασκευαστούν μόλις τρεις με τιμή κοντά στα… 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Προ φόρων.

Πηγή: gocar.gr
read more "Τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην έκθεση Φρανκφούρτης"

Κανένα σouτιέν δεν μπορεί να συγκρατήσει το στήθoς της Jodie Marsh! [Video]


Δείτε το making of της τελευταίας της σεxυ φωτογράφησης!


Η Jodie Marsh είναι ένα από τα κορίτσια που ξεκίνησαν από τη σελίδα 3 της Sun και έκαναν μεγάλη καριέρα στα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών της Μεγάλης Βρετανίας. Το υπερόπλο της είναι το στhθoς της και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας, στο βίντεο από την πρόσφατη φωτογράφηση της στο περιοδικό Zoo.
read more " Κανένα σouτιέν δεν μπορεί να συγκρατήσει το στήθoς της Jodie Marsh! [Video] "

Πέντε ιστορίες ανθρώπους που απεστάλησαν σαν δέματα!


Κατά καιρούς ακούμε για ιστορίες λαθρεμπόρων που έχουν κρυμμένους στα φορτηγά τους ή οπουδήποτε αλλού μπορούν παράνομους μετανάστες. Αλλά έχουμε μάθει ελάχιστες -έως καθόλου- ιστορίες που κάποιος αυτο-ταχυδρομήθηκε ή έστειλε τον εαυτό του σαν δέμα κάπου!
1. 1849: Henry Box Brown


Ο Henry Brown ήταν σκλάβος στην Βιρτζίνια. Η σύζυγος και τα τρία παιδιά του πουλήθηκαν σε κάποιον άλλον και εστάλησαν σε άλλο μέρος. Απεγνωσμένος ο Brown συνεργάστηκε με δυο λευκούς ώστε να τον στείλουν σε κάποιον υπέρμαχο της κατάργησης της θανατικής ποινής στην Φιλαδέλφεια. Ο Brown έμεινε για 26 ώρες σε ένα ξύλινο κιβώτιο, κυρίως, ανάποδα! Όταν έφτασε στην Φιλαδέλφεια ήταν πια ένας ελεύθερος άνθρωπος. Ταξίδεψε πολύ και έδωσε διαλέξεις κατά της δουλείας και αργότερα έγινε μάγος. Το "Box" (κουτί) το απέκτησε έπειτα από την περιπέτειά του. Αν και είχε λεφτά, ποτέ δεν αγόρασε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Αντιθέτως, παντρεύτηκε μια Βρετανίδα και απέκτησε και άλλα παιδιά.


2. 1900: W. Reginald Bray


Ο W. Reginald Bray είχε ένα παράξενο χόμπι. Ταχυδρομούσε διάφορα αντικείμενα. Δεν ήταν αντικείμενα που απαγορευόταν να ταχυδρομούνται, αλλά ήταν πρόκληση για τα ταχυδρομεία της Αγγλίας. Σύμφωνα με το βιβλίο "The Englishman Who Posted Himself and Other Curious Objects" (Ο Άγγλος που Ταχυδρόμησε τον εαυτό του και άλλα παράξενα αντικείμενα) του John Tingey:

Κάποια στιγμή, ταχυδρόμησε ένα καπέλο, ένα κρανίο κουνελιού (η διεύθυνση ήταν στο ρινικό οστό και τα γραμματόσημα στο πίσω μέρος), μια τσάντα, μια παντόφλα, μια βούρτσα ρούχων, φύκια, περιλαίμια από πουκάμισα, μια πένα, ένα γογγύλι (η διεύθυνση και το μήνυμα ήταν γραμμένα στον κόνδυλο), ένα ιρλανδικό τεριέ και μια πίπα.

Ο Bray έστειλε τον εαυτό του δυο φορές με το ταχυσρομείο, το 1900 και το 1903. Δεν μπήκε σε κουτί, αλλά τον συνόδευαν ταχυδρόμοι που περπατούσαν μαζί του!


3. 1914: May Pierstorff


Η τετράχρονη May Pierstorff από το Grangeville του Άινταχο θα πήγαινε να επισκεφτεί τους παππούδες της στο Lewiston (75 μίλια μακριά), αλλά πως να πάει; Οι γονείς της δεν ήθελαν να πληρώσουν το πανάκριβο εισιτήριο που αντιστοιχούσε όσο ένα μεροκάματο, αλλά είδαν πως ένα δέμα βάρους 22 κιλών κόστιζε μόνο 53 σεντ. Είδαν πως οι κανονισμοί δεν απαγόρευαν την ταχυδρόμηση ανθρώπων. Κόλλησαν λοιπόν τα γραμματόσημα πάνω στο μικρό κορίτσι και την ταχυδρόμησαν. Η May δεν μπήκε σε κουτί, αλλά ήταν στο βαγόνι με τα δέματα. Την παρέδωσε ιδιοχείρως ο Leonard Mochel. Η ιστορία της έγινε βιβλίο το 1997, με τίτλο "Mailing May".


4. 2003: Charles McKinley


Το 2003, ο 25χρονος Charles McKinley έβαλε ένα φίλο του να τον κλείσει σε ένα κιβώτιο, το οποίο εστάλη από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας. Το κιβώτιο πήγε στον προορισμό του και εκεί ο McKinley εμφανίστηκε από μέσα και ευχαρίστησε τον υπάλληλο της εταιρίας. Αυτός αμέσως κάλεσε την αστυνομία και αφού συνέλαβαν τον McKinley αργότερα του αποδόθηκαν κατηγορίες ως λαθρεπιβάτη σε αεροπλάνο.


5. 2004: Sandra De los Santos


Η 23χρονη Sandra De los Santos από την Αβάνα, σπούδαζε νομική όταν πήγε διακοπές στις Μπαχάμες. Εκεί, μπήκε σε ένα ξύλινο κιβώτιο, διαστάσεων 91x66x45 εκατοστών, το οποίο εστάλη στις ΗΠΑ, παίρνοντας μαζί της μόνο ένα κινητό και νερό. Έξι ώρες μετά στο Μαϊάμι, οι υπάλληλοι της DHL άκουσαν μια φωνή από το κιβώτιο, το άνοιξαν και βρήκαν την νεαρή Κουβανή. Τελικά της χορηγήθηκε άσυλο και της επετράπη να μείνει στις ΗΠΑ.


Bonus: Η παράδοση που δεν έγινε ποτέ


Ο επαγγελματίας μάγος Wade Whitcomb απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα πέρυσι όταν ισχυρίστηκε πως είχε ταχυδρομήσει τον εαυτό του στο εξωτερικό με ένα αεροπλάνο της UPS. Παρουσίασε μάλιστα και βίντεο από το εγχείρημα. Όταν το FBI έκανε έρευνα λόγω σοβαρών παραβιάσεων της ασφάλειας των αεροπορικών μεταφορών φορτίου, ο Whitcomb παραδέχθηκε ότι τα βίντεο ήταν διαφημιστικό κόλπο με στόχο την προώθηση μιας νέας ιστοσελίδας ενός φίλου.


read more "Πέντε ιστορίες ανθρώπους που απεστάλησαν σαν δέματα! "

Γιατί ο Έλληνας δεν βρίσκει δουλειά - σατυρικό


Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο ο πραγματικός λόγος που ο Έλληνας δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα του.
Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN SWITCHERLAND) για τις 6 το πρωί ...








Σηκώθηκε από το κρεβάτι του (MADE IN SWEDEN)

Έφτιαξε τον καφέ του (PRODUCED IN BRASIL)

Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή (MADE IN GERMANY)

Έβαλε αποσμητικό (MADE IN BELGIUM)

Φόρεσε το πουκάμισό του (MADE IN TURKEY),

τα jeans με φίρμα (MADE IN SRI LANKA) ,

κάλτσες (MADE IN EGYPT),

παπούτσια (MADE IN ITALY).

Έφτιαξε τα αυγά του στην καινούρια ηλεκτρική κουζίνα (MADE IN KOREA)

Έφαγε λίγο τυρί GOUDA ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ και ΜILNER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ μαζί με λουκάνικο ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ, και ντομάτα από το ΙΣΡΑΗΛ. μετά δύο μήλα ΧΙΛΗΣ, ένα πορτοκάλι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

Έριξε μία ματιά στο laptop του (MADE IN JAPAN)

Ήλεγξε τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το ρολόι του (MADE IN TAIWAN).

Μετά κλείδωσε την πόρτα (MADE IN CANADA),

ενεργοποίησε το συναγερμό (MADE IN USA)

μπήκε στο αυτοκίνητό του (MADE IN SPAIN) ,

το γέμισε με βενζίνη (από SAUDI ARABIA)

και συνέχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ.

Στο τέλος μιάς ακόμα άκαρπης και αποκαρδιωτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών σε εκτυπωτή (made in MALAYSIA),

ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο. Έβαλε τις παντούφλες του (MADE IN BRAZIL),

άνοιξε μια μπύρα (MADE IN ENGLAND) ,

έφαγε μια μπριζόλα (PRODUCED IN BULGARIA)

και άνοιξε την τηλεόραση (MADE IN INDONESIA).

Καθώς παρακολουθούσε τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ σίριαλ προσπαθούσε να σκεφτεί τί φταίει και δεν μπορεί να βρει μιά δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ...
read more "Γιατί ο Έλληνας δεν βρίσκει δουλειά - σατυρικό"

Διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε οτι έκανε ΤΡΙΟ


Για ακόμη μία φορά η εκκεντρική Lady Gaga βρήκε τρόπο για να προκαλέσε...
αυτή τη φορά μιλώντας για τις ερωτικές της συνευρέσεις. Καλεσμένη σε ραδιοφωνικό σταθμό υψηλής ακροαματικότητας, αποκάλυψε πως έχει κάνει τρίο και...
μίλησε για την εμπειρία της αυτή, με πικάντικες μάλιστα λεπτομέρειες.

Αναλυτικότερα σε ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού σχετικά με τις επιλογές της στο sex εκείνη εκμηστηρεύθηκε πώς έχει συνευρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με 2 άτομα ταυτόχρονα, αλλά απέφυγε να αποκαλύψει εάν το «τρίτο πρόσωπο» ήταν άνδρας ή γυναίκα.

«Όχι! είναι Οk το τρίο!», είπε γελώντας. «Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά. Απλώς μπορώ να πω την αλήθεια», πρόσθεσε. Η ερώτηση και η ανάλογη αποκάλυψη ήρθαν μετά το τηλεοπτικό σκετσάκι στο οποίο συμμετείχε η διάσημη τραγουδίστρια σχετικά με τρίο, ύστερα από πρόσκληση του τραγουδιστή Justin Timberlake και του κωμικού Andy Samberg. Οι δύο άνδρες προσέγγισαν την 25χρονη σταρ για να συμμετάσχει στο κωμικό σκετσάκι για το Saturday Night Live αν και ντρέπονταν να της πουν τι ακριβώς την ήθελαν. «Δεν μίλαγαν με τίποτα. Τελικά τους το ‘’έβγαλα’’. Ήταν τόσο χαριτωμένο!», δήλωσε αργότερα η Lady Gaga.
κείμενο:
newpost.gr
read more "Διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε οτι έκανε ΤΡΙΟ "

Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε!


Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε!
Δεν πίστευε στην τύχη του ένας αμερικανός φωτογράφος όταν αγόρασε δυο φακέλους με αρνητικά φωτογραφιών το 1980 από ένα γκαράζ.
Δείτε τις νέες φωτογραφίες της μεγάλης σταρ που ήρθαν τώρα στο φως...



Πηγή: newsbeast.gr
read more "Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε! "

15 celebrities που έχουν ποζάρει για το Playboy!


15 celebrities που έχουν ποζάρει για το Playboy! - Κεντρική Εικόνα
Είναι καυτές, διάσημες και έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy.
Ο τέλειος συνδυασμός με λίγα λόγια για κάθε αρσενικό. Από την Σάρον Στόουν μέχρι και την Κιμ Καρντάσιαν και φυσικά γυναίκες όπως η Κάρμεν Ηλέκτρα έρχονται για να μας φτιάξουν την διάθεση. Τα λόγια είναι περιττά όταν ακολουθούν τέτοιες φωτογραφίες.

Περισσοτερα εδώ
read more "15 celebrities που έχουν ποζάρει για το Playboy! "

Ποιος έχει κάνει τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες στην Ελλάδα...


 ...και οι σύντροφοί του τον δείχνουν...;

read more "Ποιος έχει κάνει τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες στην Ελλάδα... "

Σήμερα στην Αμερική, αύριο και στην Ελλάδα: Βγάλε ή κρύψε το σταυρό σου, γιατί…

Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην…
προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Students Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU), η οποία δήλωσε στο FOX News, ότι ο αρμόδιος της ζήτησε επιτακτικά να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν”.

Στη συνέχεια και βλέποντας την αντίδρασή της, της είπε να κρύψει το σταυρό κάτω από τη φανέλα της ή να τον αφαιρέσει.
“Αισθάνθηκα προσβεβλημένη γιατί πιστεύω ως χριστιανή γυναίκα ότι έχω δικαίωμα να εμφανίζω την πίστη μου με όποιον τρόπο μου αρέσει εφ ‘όσον δεν βλάπτει κανέναν άλλο. Πληγώθηκα πολύ και αισθάνθηκα σαν η επίσημη στάση του πανεπιστημίου – που μιλάει για ανοχή και ενσωμάτωση σε όλα – να παραβιάστηκε”, δήλωσε η Jervis για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά από τις παράλογες εντολές που έλαβε.
Εν τέλει, η κοπέλα κατέφυγε σε δικηγόρο, και ζητά από την διεύθυνση του πανεπιστημίου να της ζητήσει δημοσίως συγνώμη.
Αυτά βέβαια έγιναν στην… πολυπολιτισμική Αμερική. Μη νομίζετε, όμως, ότι δεν πρόκειται σύντομα να φτάσουν κι εδώ. Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!
tromaktiko
read more "Σήμερα στην Αμερική, αύριο και στην Ελλάδα: Βγάλε ή κρύψε το σταυρό σου, γιατί… "

Tεχνικές προπαγάνδας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, οι ψυχίατροι και οι κόκκινες γραμμές

HERR BARTZOPOULOS, GUTEN MORGEN …


Ad hominem: Επίθεση στον άνθρωπο και όχι στα επιχειρήματά του
Ad nauseam: Επανάληψη του ίδιου επιχειρήματος (“μέχρι ναυτίας”) σε μορφή σλόγκαν μέχρι να γίνει πιστευτό. Λειτουργεί καλύτερα οτάν τα μέσα ενημέρωσης είναι περιορισμένα και ελεγχόμενα.
Επίκληση αυθεντιών: Όταν διάφοροι “ειδικοί” υποστηρίζουν αυτό που η προπαγάνδα θέλει να αποδείξει ως την μόνη αλήθεια
Χρήση φόβου: Εδραίωση αισθημάτων αγωνίας και πανικού στον γενικό πληθυσμό συνήθως με την επίκληση ενός ανώτερου εξωτερικού μεγάλου κινδύνου
Χρήση στερεότυπων και προκαταλήψεων: Εκμετάλλευση προκαταλήψεων του κοινού- στόχου για επίταση των φόβων και αντιπαθειών τους συνήθως με χρήση αναπόδεικτων συσχετισμών. π.χ. ΌΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, ΟΛΟΙ οι μετανάστες είναι παράνομοι.
Πολύ Μεγάλα Ψέματα: Το ψέμα είναι τόσο μεγάλο και παράλογο ώστε αυτός που το ακούει να συμπεράνει ότι αποκλείται να λέγεται ένα τόσο μεγάλο ψέμα σε όλο τον κόσμο τόσο ξεδιάντροπα, ώστε τελικά να το πιστέψει.
Μονόδρομος: Αφού όλοι το κάνουν, κάντο κι εσύ ως την μόνη δυνατή πιθανότητα επιτυχίας (χρήση ψυχολογίας της μάζας)
Άσπρο-Μαύρο: “Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εχθρός μας”.
Ο Απλός Άνθρωπος: Η θέση της προπαγάνδας παρουσιάζεται ως η θέση του απλού ανθρώπου ώστε ο τελευταίος να νιώσει ασφάλεια και να ταυτιστεί με αυτήν.
Δαιμονοποίηση της Αντίθετης ‘Αποψης: Οι έχοντες άλλη άποψη εμφανίζονται ως τρελοί ή κακοί
Παραπληροφόρηση: Παραποίηση Στοιχείων, Μοντάζ Φωτογραφίων, Μοντάζ Ομιλιών και Δηλώσεων, Τεχνητό κλίμα ευφορίας: Επιβραβεύσεις από ξένες εξουσίες κλπ.
Αποκοπή Φράσεων: Επιλεκτική χρήση φράσεων του αντιπάλου για την αλλοίωση του νοήματος και της πρόθεσης τους
Ύψωμα Σημαίας: Επίκληση πατριωτισμού ακόμη και για ενέργειες τελείως παράλογες ή άσχετες με την έννοια του πατριωτισμού
Αστραφτερές Γενικεύσεις: Όμορφα λόγια με κενό ουσίας και περιεχομένου
Μισή Αλήθεια: Απόκρυψη της πλήρους εικόνας, π.χ. ποσοστιαία μείωση ελλείμματος χωρίς παράλληλη αναφορά στην ανεργία ή στο χρέος
Επιτηδευμένες Γενικότητες: Χρήση ασαφών στόχων ώστε να αποφευχθεί η ευθύνη σε περίπτωση αθέτησης
Ευφημισμοί και Δυσφημισμοί: χρήση “ταμπέλας”. π.χ. χρήση της λέξης φιλελεύθερος (ποιός δεν είναι φίλος της ελευθερίας;!) ως ευφημισμός για να υποδηλώσει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι η “φιλελεύθερη” πολιτική ή π.χ. χρήση της λέξης συντηρητικός για να αποδειχτεί οπισθοδρομισμός κ.α.
Φορτισμένες Λέξεις: Λέξεις που σημαίνουν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορεί να είναι π.χ. απλές αλλαγές ονομάζονται μεταρρυθμίσεις
Αρνητικοί Χαρακτηρισμοί: Χρήση χαρακτηρισμών που εμπεριέχουν λογικό σφάλμα αλλά δημιουργούν συνειρμούς που ευνοούν αυτό που η προπαγάνδα θέλει να αποδείξει.
Υπεραπλούστευση: Χρήση γενικεύσεων για την περιγραφή περίπλοκων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων
Εκλογίκευση: Χρήση ασαφών και ευχάριστων φράσεων για την την εκλογίκευση παράλογων φαινομένων
Λογική Πλάνη: Χρήση αδιαμφισβήτητης αλήθειας που ωστόσο είναι άσχετη με το προκείμενο
Επανάληψη: Χρήση ίδιας φράσης κάνοντας “πλύση εγκεφάλου” ώστε να αδυνατεί ο εγκέφαλος να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Συνήθως συνδέεται με την χρήση σλόγκαν.
Συνειρμική Μεταφορά: Χρήση συμβόλων, φράσεων με θετικό συνειρμό, π.χ. ανάπτυξη που είναι εκ φύσεων κάτι θετικό, για την αποδοχή δυσμενών μέτρων 
Υπόνοια: Σε συνδυασμό με την προηγούμενη τεχνική, αφήνεται να εννοηθεί ότι η ανάπτυξη θα είναι για το καλό των πολιτών, κάτι που θα ήταν αδύνατον να γίνει αποδεκτό αν γινόταν σαφής εξήγηση του τι ακριβώς σημαίνει ανάπτυξη και ποιους θα ωφελήσει.
fb: Adόnis Moutselos
http://www.ramnousia.com/2013/09/oi-texnikes-propagandas-poy-efarmozei-kata-gramma-i-kybernisi-nd.html#ixzz2f4l49lao
read more "Tεχνικές προπαγάνδας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, οι ψυχίατροι και οι κόκκινες γραμμές "

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ…

Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ…

Πρόκειται για φωτογραφίες του Henrich Hoffman από το 1925 που απεικονίζουν τον Χίτλερ όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί. Οι φωτογραφίες είναι οι πρόβες που έκανε πριν από μια ομιλία του. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τον φωτογράφο να καταστρέψει τα αρνητικά γιατί ήταν φωτογραφίες για τις οποίες ντρεπόταν. Ο Hoffman δεν το έκανε. Κάποιες από αυτές είχαν δημοσιευτεί το 1955 στο βιβλίο «Ο Χίτλερ είναι φίλος μου». Ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας είναι αυτό:
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
perierga.gr - Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ που ήθελε να καταστρέψει!
πηγή: lifo.gr
read more "Άγνωστες φωτογραφίες του Χίτλερ… "
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...