Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η μαριχουάνα, ο Γκούλιτ και ο γιος του



Διαβάσαμε στο sentragoal, για τις περιπέτειες που αντιμετωπίζει ο -πάλαι ποτέ- μεγάλος ποδοσφαιριστής Ρουντ Γκούλιτ, αφού ο γιος του συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών:...



...Πριν από δύο εβδομάδες στο Λέκο της Ιταλίας συνελήφθη ένας 20χρονος νεαρός να πουλάει μαριχουάνα.

Στις τσέπες του βρέθηκαν τρία πακετάκια των 3 γραμμαρίων μαριχουάνα και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 280 γραμμάρια πακεταρισμένα και 80 γραμμάρια μη πακεταρισμένα. Ο 20χρονος ονομάζεται Κουίνσι και είναι ο γιος του Ρούουντ Γκούλιτ από τη σχέση του με την Κριστίνα Πένσα από τη περίοδο που αγωνιζόταν στα ιταλικά γήπεδο.

«Από τη στιγμή του επεισοδίου και μετά, ο Ρούουντ παίρνει πέντε φορές την ημέρα τηλέφωνο. Πριν από αυτό σπάνια ενδιαφερόταν. Τον έχει ταρακουνήσει πολύ αυτό που συνέβη», είπε η μητέρα του νεαρού. Αλλωστε σε όσες συνεντεύξεις έχει δώσει τα τελευταία χρόνια η Κριστίνα Πένσα ανέφερε με παράπονο την έλλειψη επαφής μεταξύ πατέρα και γιου.

«Μπορεί να ακούγεται εντελώς παρανοϊκό αλλά αυτό το άσχημο περιστατικό με τη σύλληψη του Κουίνσι τον έφερε πιο κοντά στον πατέρα του», συμπλήρωσε η Πένσα.

Ο πάλαι ποτέ διεθνής Ολλανδός έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια την ύπαρξη του γιου του αλλά ποτέ, μέχρι προ δεκαπενθημέρου δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...