Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αν η Μύκονος μετατραπεί σε Ομόνοια


Κάποτε ο Ζουγανέλης χαρακτήρισε «Καραγκιόζη» τον Σαββόπουλο, επειδή από ιδεολόγος, μετατράπηκε σε έναν εμπορικό τραγουδιστή που έχει θησαυρίσει από τα λεφτά του δήμου Αθηνών που τον καλούσε συνεχώς στις εκδηλώσεις του (κατά τα λεγόμενα του Γιάννη). Σίγουρα δεν μας εκπλήσσει κάτι τέτοιο, ούτε μπορούμε να κατηγορήσουμε για κάτι το Νιόνιο. Δεν περνάει όμως απαρατήρητη η… μετάλλαξη του ανθρώπου που μας έκανε να «ονειρευόμαστε σαν τον Καραγκιόζη».

Αυτό όμως που είπε χθες, μάς άφησε άφωνους… Αριστερός να προτείνει «να μεταφερθούν οι μετανάστες και τα πρεζάκια στα νησιά» και να χαρακτηρίζει την Αθήνα «χωματερή αυτών των ανθρώπων», πού ακούστηκε; Θα χαλάσει η βαφή της Αλέκας. Προσωπικά, δεν έχω διάθεση να τον κατηγορήσω. Οι αδιέξοδες πολιτικές των κυβερνήσεων είναι χειρότερες και από τις πιο τραβηγμένες ιδέες που προκαλούνται από αυτές.

Πάντως το θέμα είναι ενδιαφέρον και ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει για εσάς ακόμα μία αποκλειστικότητα: Τι θα συμβεί, αν π.χ. η Μύκονος μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών και ναρκομανών;


drseeng

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...