Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν τα κτήνη


Συνελήφθησαν τα κτήνη Οι έρευνες της αστυνομίας έπιασαν τόπο με συνέπια οι δυο από τους τρεις φονιάδες του 44χρονου Μανώλη Καντάρη να έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για τη δολοφονία του άνδρα για μια κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε την γέννα της συζύγου του.
Τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν βρει κρησφύγετο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της Αχαρνών στο οποίο έχουν βρει κατάλυμα αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων.
Τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται. Οι δράστες είναι μελαμψοί αφγανικής καταγωγής και συνελήφθησαν μετά από δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών από το συγκεκριμένο κτίριο. Μάλιστα και οι δύο απεικονίζονται στο video που έχει στην κατοχή της η αστυνομία από το οποίο φωτογραφία (στοπ καρέ) είχε δημοσιεύσει το Newstoday λίγες μέρες μετά τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Οι δράστες της επίθεσης
Οι Αφγανοί 27 και 20 ετών αντίστοιχα αφού άρπαξαν την κάμερα και τράπηκαν σε φυγή την πούλησαν στο Μοναστηράκι έναντι του ποσού των 120 ευρώ. Και οι δύο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα με κάθε λεπτομέρεια.
Ο τρίτος φονιάς που αναζητείται είναι Πακιστανικής καταγωγής.
Ο ένας από τους δυο δράστες που κρατούνται είναι αυτός που έδωσε την πρώτη και καθοριστική όπως φάνηκε μαχαιριά στον 44χρονο, ακινητοποιώντας τον.
Οι αρχές αυτή την ώρα διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για τη σύλληψη του τρίτου δράστη. Να σημειώσουμε πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από τους φονιάδες χτύπησε τον Μ. Καντάρη στην κοιλιά και στον θώρακα.
Αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Το χρονικό του φονικού
Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα την ώρα που κατευθυνόταν σε πάρκιγκ στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του. Ο 44χρονος επρόκειτο να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, και στα χέρια του κρατούσε μία βιντεοκάμερα, για να μαγνητοσκοπήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.
Έστριψε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως τον ακινητοποίησαν τρεις άντρες. Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει τη βιντεοκάμερα. Εκείνος φαίνεται ότι αντιστάθηκε, και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν, άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και τράπηκαν σε φυγή.
Επειδή περνούσε ώρα χωρίς να εμφανιστεί ο 44χρονος, η σύζυγος και η μητέρα του θύματος κατέβηκαν στην είσοδο για να τον περιμένουν και τότε τον αντίκρισαν σε λίμνη αίματος. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στη περιοχή συνέλεξαν μαρτυρίες και στοιχεία, στην προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες. Η σύζυγος του άτυχου άνδρα γέννησε το μεσημέρι χωρίς επιπλοκές.
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου
"Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου ημεδαπού.
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 04.50΄ ώρα της 10-05-2011 στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 59, στην Αθήνα.
Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.
Δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών."
newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...