Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αστυνομικός πήγε με πόρνη και μετά της ζήτησε πίσω τα λεφτά



Ένας άνδρας πήγε με μία πόρνη να... ξέρετε τι, αλλά όταν ολοκλήρωσε την συνεύρεση, της αποκάλυψε ότι είναι... αστυνομικός και προκειμένου να μην την καταγγείλει στην υπηρεσία του επειδή δεν είχε άδεια άσκησης επαγγέλματος, καλό θα ήταν να της δώσει πίσω τα χρήματα που προηγουμένως της είχε δώσει. Πόσα; Εκατό ευρώ!!!

Μην φανταστείτε ότι έγινε κάπου μακριά αυτό. Στην Θεσσαλονίκη έγινε και η υπόθεση απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες της συμπρωτεύουσας, αφού έφτασε μέχρι το ακροατήριο. Βλέπετε, η γυναίκα του έδωσε πίσω τα χρήματα. Όταν ωστόσο αυτός απομακρύνθηκε, η γυναίκα πήγε στους συναδέλφους του και κατήγγειλε τον αστυνομικό.

Όλα έγιναν τον Μάιο του 2004. Ο συνταξιούχος σήμερα αστυφύλακας τότε υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Πόλης και όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, είχε συνευρεθεί ερωτικά με την εκδιδόμενη γυναίκα. Ωστόσο, απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες κι έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης δεν τον πίστεψε όμως και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος και εκβίαση. Πάντως, του μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο τον είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών.…

http://www.star.gr/
http://tosokaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...