Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τα πιο συχνά χαρακτηριστικά ενός hangover

Το hangover περιγράφει το σύνολο των δυσάρεστων επιδράσεων μετά από μεγάλη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών. Τα πιο συχνά  χαρακτηριστικά ενός hangover περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, ναυτία, ευαισθησία στο φως και το θόρυβο, λήθαργος, δυσφορία, διάρροια και η δίψα, συνήθως μετά την μεθυστική επίδραση του αλκοόλ . Εκτός από τα σωματικά συμπτώματα, ενα μεθυσι μπορεί επίσης να προκαλέσει ψυχολογικά συμπτώματα, όπως έντονο συναίσθημα της κατάθλιψης και του άγχους.

Υπογλυκαιμία, αφυδάτωση, δηλητηρίαση , και να αυξηθεί η γλουταμίνη είναι όλα εθεωρητικολόγησε αιτίες των συμπτωμάτων hangover . Το Hangover συμπτώματα μπορεί να συνεχιστεί για αρκετές ημέρες μετά το αλκοόλ ήταν το τελευταίο που καταναλώνεται. Περίπου το 25-30% του πότη μπορεί να είναι ανθεκτικά στη συμπτώματα hangover [2]. Ορισμένες πτυχές του
Hangover θεωρούνται ως συμπτώματα οξείας απόσυρσης αιθανόλης, παρόμοιες με τις επιδράσεις κατά τη διάρκειας. Η αφυδάτωση που προκαλείται από το αλκοόλ την ικανότητα να αναστέλλει την απελευθέρωση της αντιδιουρητικής ορμόνης.
Αυτά τα ολίγα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...