Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Από βουλευτής πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών


Βαριά έπεσε η πολιτική σε βουλευτή που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με τα ερωτικά του καμώματα. Τί πρότειναν στο βουλευτή Anthony Weiner οι άνθρωποι του ερωτικού κινηματογράφου;




Μια θέση στη βιομηχανία ερωτικού κινηματογράφου, προσφέρει ο αμερικανός παραγωγός ερωτικών ταινιών, Λάρυ Φλιντ, στον πρώην Αμερικανό βουλευτή Anthony Weiner, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε δημοσιεύοντας κατά λάθος ερωτικές φωτογραφίες του ιδίου στο twitter.

Ο Anthony Weiner, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του έπειτα από προτροπή του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Φλιντ στο οποίο του προσφέρει μια θέση εργασίας στην διαδικτυακή ομάδα της εταιρείας του.

Μάλιστα, στο μήνυμα προς τον Anthony Weiner τόνισε ότι η πρόταση δεν είναι «αστεία» ενώ του δίνει επιπλέον 20% μισθό σε σχέση με όσα έπαιρνε ως βουλευτής.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, «η παραίτηση του Anthony Weiner είναι το καλύτερο παράδειγμα για τις αβάσιμες πολιτικές πιέσεις και την υποκρισία που διεισδύει στην Δημοκρατία μας στην Ουάσινγκτον».



Πηγή: http://www.fimes.ghttp://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/06/blog-post_418.htmlr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...