Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δεν συνεννοούνταν στο στήσιμο! (pics)

Διαβάστε έναν ακόμη από τους πολλούς... σπαρταριστούς διαλόγους του πορίσματος, όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν ο Αθανάσιος Ντότσης με τον Δημήτρη Ζαβαντία, αλλά και οι παίκτες του Αετού Σκύδρας και των Ποντίων Κατερίνης!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Για γέλια και για κλάμματα!
Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν προγραμματισμένο ένα ματς για την Γ' Εθνική μεταξύ των Ποντίων Κατερίνης και του Αετού Σκύδρας. Οι δύο παράγοντες τα λένε στην κερκίδα και πάνε να «ψήσουν» το ματς, όμως δεν τα βρίσκουν. Έτσι το πρώτο μέρος λήγει 0-0. Στο ημίχρονο όμως έπεσε το χρήμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, και τελικά τα βρίσκουν οι δυο τους. Όμως στην κουβέντα για το τελικό σκορ… χάλασε το «γλυκό».
- Θα τελειώσει 2-1. Θα βάλετε δύο, αλλά θα φάτε και γκολ.
- Ξέχασέ το, ας φάνε και πέντε, εγώ δεν κάθομαι να φάω γκολ.
Η άμυνα της μιας ομάδας άνοιξε ξαφνικά σαν… τριαντάφυλλο και έγινε το 1-0 και λίγο αργότερα το 2-0. Ύστερα από λίγο όμως η διαφωνία συνεχίστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

- Παίκτες της α' ομάδας: «Ρε, αφήστε μας να βάλουμε ένα γκολ. Αφού για 2-1 μάς είπανε. Δεν σας είπανε εσάς;».
- Παίκτες της β' ομάδας: «Όχι, ρε μ...ες. Δεν μας είπανε».
- Παίκτες της α' ομάδας: «2-1 μας είπανε εμάς. Αφού εμείς ανοίξαμε για να μας βάλετε δυο γκολ. Εσείς γιατί δεν κάθεστε να σας βάλουμε ένα; Αφήστε μας να σας το βάλουμε, εκεί κατά το 80'».
Και ανοίξανε αυτοί της β' ομάδας και φάγανε γκολ. Τελικό σκορ Πόντιοι Κατερίνης - Αετός Σκύδρας 2-1!!!http://www.gazzetta.gr/article/item/203909-den-sunennooudan-sto-stesimo-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...