Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η Amy Winehouse αποκλήρωσε τον πρώην της!

Περιουσία 11 εκατομμυρίων ευρώ είχε η Amy Winehouse που θεωρούνταν από τα πιο μεγάλα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας. Μάλιστα, αν και ήταν μόλις 27 χρονών είχε φροντίσει να συντάξει τη διαθήκη της από την οποία αποκλήρωνε τον...



πρώην σύζυγό της, Blake Fielder Civil. Ο Fielder υπήρξε η απόλυτη καταστροφή για την Amy. Τον ερωτεύτηκε παράφορα, τον λάτρεψε, του παραδόθηκε άνευ όρων και εξαιτίας του έπεσε στην άβυσσο των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Ο γάμος τους ήταν έντονος. Οι καυγάδες και η χρήση ναρκωτικών ήταν η καθημερινότητά τους, ενώ και οι δύο μπαινόβγαιναν στα κέντρα αποτοξίνωσης.

Οι δικοί της άνθρωποι προσπάθησαν να την πείσουν να κάνει αποτοξίνωση, όμως εκείνη αρνιόταν πεισματικά. Το ίδιο κι όταν η οικογένειά της, της έλεγε να απομακρυνθεί από τον Fielder. Γνώριζε πολύ καλά ότι της κατέστρεφε τη ζωή, όμως ένιωθε απόλυτη εξάρτηση. Βέβαια το ζευγάρι δεν πέρασε και πολύ χρόνο μαζί, αφού ο Fielder φυλακίστηκε για επίθεση. Και μπορεί να γλίτωσε από αυτόν, όμως είχε μπει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Το μόνο που την κράταγε ήταν η μουσική. Παρά τα απίστευτα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε συνέχιζε να δουλεύει καινούργια πράγματα, είχε απίστευτο ταλέντο και έβγαζε πάρα πολλά χρήματα. Ευτυχώς για εκείνη, οι γονείς της είχαν τον έλεγχο της περιουσίας της και δεν της επέτρεπαν να ξοδεύει μεγάλα ποσά χωρίς την άδειά τους.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 11.000.000 ευρώ και κάθε λεπτό που περνάει αυξάνεται, καθώς μετά το θάνατό της πουλάει 27 φορές περισσότερα άλμπουμ. Μόλις τη Δευτέρα το άλμπουμ της «Back to Black» έφθασε στην κορυφή στα iTunes Charts. Σύμφωνα με πληροφορίες η Amy είχε συντάξει και τη διαθήκη της, σαν να προαισθανόταν ότι θα έφευγε πρόωρα από τη ζωή.

Εκεί λοιπόν αποκλήρωνε τον πρώην σύζυγό της. Μπορεί να ήταν ερωτευμένη, αλλά είχε υποφέρει μαζί του και γνώριζε ότι την χρησιμοποιούσε για τα χρήματά της. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας όρος στη διαθήκη αναφέρει ότι ο Fielder δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία λίρα. Η περιουσία της θα μοιραστεί ανάμεσα στη μητέρα της, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, στον πατέρα της και στον αδελφό της, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από το χαμό της. Συγκλονισμένος όμως είναι και ο 35χρονος σκηνοθέτης Reg Traviss με τον οποίο είχε δεσμό η τραγουδίστρια τα τελευταία δύο χρόνια.

«Έχασα τη γλυκιά αγαπημένη μου. Θρηνώ για το χαμό της Amy», δήλωσε ο Traviss, που τον τελευταίο καιρό της είχε πει να χωρίσουν γιατί δεν άντεχε να την βλέπει να αυτοκαταστρέφεται.

Η ίδια, σαν να’ ξερε, είχε αποκαλύψει το μεγαλύτερό της φόβο: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να πεθάνω και να μην ξέρει κανείς τη συνεισφορά μου στη δημιουργική μουσική», είχε δηλώσει.
star



Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/07/amy-winehouse_27.html#ixzz1TIX2agm6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...