Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σαρλίζ Θερόν: το ασχημόπαπο της τάξης

  • 77http://troktiko.eu



 Σαρλίζ Θερόν: το ασχημόπαπο της τάξης
 
Ποιος το περίμενε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν -αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Χόλιγουντ- ήταν σε παιδική ηλικία το «ασχημόπαπο» της τάξης της.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε υποστεί συστηματικά τα σκληρά σχόλια των συμμαθητών της καθώς φορούσε γυαλιά, δεν είχε ενδιαφέρον χτένισμα και δεν ντυνόταν σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας.
«Φορούσα τα γυαλιά του σπασίκλα επειδή ήμουν (σχεδόν) τυφλή και δεν άρεσα στα αγόρια», εξομολογείται στο αμερικάνικο περιοδικό «People» η 36χρονη καλλονή με αφορμή την σκοτεινή κωμωδία «Younh Adult» στην οποία υποδύεται ένα μοχθηρό κορίτσι.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αν και ήταν διαρκώς ερωτοχτυπημένη δεν είχε δεσμό με κανένα αγόρι στο σχολείο της.
«Δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στις παρέες. Αντίθετα είχα πάθει ψύχωση με ένα όμορφο κορίτσι που ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων. Σήμερα θα μπορούσε κανείς να πάει φυλακή γι’ αυτά τα πράγματα», αναφέρει η Σαρλίζ Θερόν γελώντας.
«Μια μέρα έβαλα τα κλάματα γιατί δεν μπορούσα να κάτσω δίπλα της». Και καταλήγει: «Πραγματικά έχω υποστεί πολύ κακή μεταχείριση από 7 έως 12 χρονών. ΄Ημουν περίπου χάλια στο δημοτικό σχολείο. Ωστόσο, το ξεπέρασα όταν έφτασα στο γυμνάσιο και με ενοχλούσαν όλο και λιγότερο τα κακεντρεχή σχόλια των συμμαθητών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...