Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πρώτος μάγκας ο ΑΠΟΕΛ!


Στους "16" του Champions League πέρασε ο εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ διατηρώντας το αήττητό του στον 7ο όμιλο! Πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Ζενίτ στη Ρωσία και έβαλε φωτιά στην Κύπρο!



Ένας εκπληκτικός και ψυχωμένος ΑΠΟΕΛ πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Αγία Πετρούπολη και μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την πρόκρισή του στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Οι Κύπριοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, καθώς υπέστησαν αφόρητη πίεση από τους παίκτες της Ζενίτ, των οποίων όμως οι προσπάθειες σταματούσαν συνεχώς στον απίστευτο Πάρντο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση!

Οι παίκτες του Μίλαν Γιοβάνοβιτς από την αρχή του παιχνιδιού περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στο πρώτο ημίχρονο ήταν μόλις μία τελική με τον Αϊλτον στο 30', ενώ οι Ρώσοι είχαν κάποιες καλές φάσεις με τον Μπουχάροβ και τον Φαϊζούλιν.

Το ματς διεκόπη δύο φορές(!), μία στο πρώτο μέρος και μία στην επανάληψη, καθώς η ορατότητα ηταν πολύ χαμηλή εξαιτίας της ρίψης καπνογόνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρώσοι έντειναν την πίεσή τους, είχαν δοκάρι με τον Μπουχάροβ στο 60' και μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 74', όταν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Το ΑΠΟΕΛ κράτησε το 0-0 με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος και έτσι κατάφερε να πάρει μία μεγάλη πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ με νίκη την τελευταία αγωνιστική κατακτά και την πρώτη θέση στον όμιλό του!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ζενίτ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Λόμπαρτς, Χούμποτσαν, Κρισίτο, Σιρόκοβ (88' Λάζοβιτς), Ζιριάνοβ (55' Μπιστρόβ), Φαϊζούλιν, Ντενίσοβ, Ντάνι, Μπουχάροβ.
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Πάουλο Ζορζ, Ολιβέιρα, Νούνο Μαράις, Ηλία (46' Αλεξένδρου), Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Πίντο, Σολωμού, Αΐλτον, Τριτσκόφσκι (90' Αντόρνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...