Google+ Followers

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Τρομακτικές συμπτώσεις με τις κάρτες των Illuminati;


 Έχουμε ακούσει πολλά για τις περίφημες κάρτες των Illuminati, για αυτά που πρόκειται να συμβούν ή που είναι προκαθορισμένα από κάποιους να γίνουν. Όλα αυτά φαίνονται τρομακτικά, αλλά δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

http://neatoday.blogspot.com/2011/08/illuminati.html
read more "Τρομακτικές συμπτώσεις με τις κάρτες των Illuminati;"

Ποιοί θέλουν να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό;

Στην εποχή κρίσης που βιώνουμε, ο αθλητισμός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα, καθώς μπορεί να προσφέρει τις στιγμές αναγκαίου...
αποπροσανατολισμού από τα προβλήματα που χρειαζόμαστε όλοι, για να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε, και να μην καταθέσουμε τα όπλα.

Ειδικά το ποδόσφαιρο, ως το κατεξοχήν άθλημα των μαζών, απασχολεί την πλειοψηφία της κοινωνίας. Κυρίως δε, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι δραματικές εξελίξεις στους «πράσινους» λοιπόν, εκ των πραγμάτων αποκτούν βαρύνουσα σημασία, και δίνουν τροφή στην επικαιρότητα. Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια, έχει αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις, ταυτόχρονα όμως διαμορφώνει και ένα εξαιρετικά βεβαρημένο σκηνικό για το μέλλον του συλλόγου.

Κάτι που μαρτυρά η δήλωση την οποία έκανε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, φυσικός ιδιοκτήτης των «πρασίνων», που επανέλαβε την ειλημμένη απόφαση της οικογένειάς του να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου, εφόσον βρεθεί αξιόπιστος αγοραστής, την ίδια στιγμή όμως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, εφόσον οδηγηθεί στη λύση του Πρωτοδικείου.

Στη δήλωσή του ωστόσο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άφησε και βαριές αιχμές για υποκινητές και υποκινούμενους, των επεισοδίων της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, που ενδεχομένως στοιχίσουν ακριβά στον Παναθηναϊκό. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος, και να δώσει «διευθύνσεις και τηλέφωνα», για εκείνους που γνωρίζει και κατήγγειλε. Ώστε να μάθουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και ενδεχομένως να παρέμβει η δικαιοσύνη.
http://www.statesmen.gr/36930/sports
read more "Ποιοί θέλουν να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό;"

Σε ταινία πορνό η Rihanna;;


Κάθε μεγάλη σταρ που "σέβεται" τον εαυτό της, πρωταγωνιστεί σε μια πορνοταινία.. Αυτό σκέφτηκε να κάνει και η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna.. Η εταιρία πορνό Hustler, ισχυρίζεται πως έχει πορνογραφικό υλικό της τραγουδίστριας.. Στο βίντεο που αναμένουν όλοι οι....
θαυμαστές της πρωταγωνιστεί η 23χρονη με τον Τζ. Κόλ. Η εταιρία ενηλίκων ταινιών σύμφωνα με το RadarOnline.com ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της ένα "οικείο βίντεο", στο οποίο ερωτοτροπούν οι δυο καλλιτέχνες. Από την πλευρά της, η Ριάνα κρατά σιγή ιχθύος, ωστόσο ένας εκπρόσωπός της εξέφρασε την έκπληξή του επειδή δεν υπάρχει ταινία σεξ με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια.
read more "Σε ταινία πορνό η Rihanna;;"

Αυτή παντρευόταν και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έβλεπαν την τσόντα της..Την στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου, χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου την "έπαιρναν" μάτι στο σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Ray-J.. Μάλιστα κόντεψει να πέσει το....

site από την επισκεψιμότητα... Είναι η πορνοταινία που την έκανε διάσημη!!
read more "Αυτή παντρευόταν και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έβλεπαν την τσόντα της.."

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ

read more "ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...